پزشکیان: دولت برای رفع ناترازی‌ها از ظرفیت‌های وزارت ارتباطات بهره می‌گیرد جزئیات جلسه کمیته ویژه با هیأت ادعایی حقیقت‌یاب درباره ناآرامی‌های ۱۴۰۱ بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد فردیس از کرج جدا می‌شود دوره فعلی شورا‌های اسلامی شهر و روستا تا خرداد ۱۴۰۵ تمدید شد معاون ظریف: او استعفا نداده بلکه تلقی اش این است که از کار کنار گذاشته شده رایگان‌شدن هزینه‌های بستری و درمان ۴ قشر از سوی دولت فرزند آیت‌الله طالقانی درگذشت + عکس واکنش سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه قالیباف قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ابلاغ کرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید بسیجی در زابل ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است

بررسی ادغام دانشگاه فرهنگیان و پیام نور در کمیسیون برنامه و بودجه

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس از بررسی پیشنهاد ادغام دانشگاه‌های فرهنگیان و پیام نور در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 11
کد خبر: ۱۶۳۳۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، محسن زنگنه نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز این کمیسیون، گفت: در جلسه امروز نماینده دانشگاه فرهنگیان گزارشی از وضعیت این دانشگاه ارائه کرد؛ با وجود اینکه تأکید شده معلمان از دانشگاه فرهنگیان جذب شوند، اما متأسفانه در دهه 90 این دانشگاه مورد بی‌مهری قرار گرفت و میزان جذب آن کاهش پیدا کرد و این موضوع موجب شد که تعدادی از مراکز تربیت معلم کاهش پیدا کند.

وی افزود: پس از سال 97، دانشگاه فرهنگیان سالانه 25 هزار نفر جذب می‌کند، اما از آنجا که بسیاری از مراکز خود را از دست داده بود، اکنون با کمبود خوابگاه و کلاس درس روبه رو است.

 نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس خاطرنشان کرد: دانشگاه فرهنگیان به 3 هزار نفر هیأت علمی نیاز دارد که این موضوع نیز نیازمند بودجه کلانی است، براساس گزارش ارائه شده دانشگاه مذکور در حوزه فضا، امکانات و بودجه، تأمین نیروی انسانی و کادر اداری به شدت در مضیقه است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: ادغام دانشگاه فرهنگیان با دانشگاه پیام نور یکی از پیشنهادات مطرح شده در کمیسیون برنامه و بودجه بود، زیرا دانشگاه پیام نور امکانات و ساختمان‌های بسیاری دارد که اکنون بلااستفاده مانده که مقرر شد یکی از اعضای کمیسیون پیگیر این موضوع باشد.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، بررسی عملکرد اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای طرح حرم حضرت امام (ره) را دیگر دستورکار کمیسیون در نشست امروز دانست و ادامه داد: در کمیسیون پیشنهاد شد که از فروشگاه‌ها و امکانات در اختیار برای افزایش درآمد اختصاصی استفاده کنند، همچنین مبلغی در بودجه دیده شود./ فارس

ارسال نظر